Ben je een mama van een zorgkind en merk je dat je vriendschappen verwateren?

En ben je opzoek naar nieuwe vrienden, die jou matchen?

Dan is Zorgmama wat voor jou!

Zorgmama is een online community voor mama’s met zorgkinderen die nieuwe vrienden willen maken.

Zorgmama is een toegankelijk platform voor ouders met zorg kinderen, die met elkaar in verbinding willen komen, door leuke events, borrels, dates en/of een gezellige avond bij elkaar organiseren.

Vrouwen die net als jij zwanger zijn, net zijn bevallen of een baby hebben, maar ook die een tijdje mama zijn. Ideaal om ervaringen met elkaar te delen.

Ook lees je bij  Zorgmama verhalen van professionals en columns van lotgenoten.

Het werkt simpel, je schrijf je in, maak je profiel (zo volledig) mogelijk aan en kijk welke matches je maakt in je buurt.

Voor je het weet maak je nieuwe vriendinnen, die in dezelfde fase in hun leven zitten als jij. Zo ontdek je dat anderen tegen dezelfde dingen aanlopen en dezelfde onzekerheden hebben.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt met kinderen met een beperking. Deze kinderen heb ik begeleid en/of verzorgd. Naast het begeleiden en verzorgen van de kinderen met een beperking ben ik een luisterend oor geweest voor de ouders. Dit was voornamelijk voor de mama’s. Het waren mama’s die door de zorg van hun kinderen geen sociale contacten meer hadden.

In praktijk blijkt er dat veel mama’s te kampen hebben met dezelfde vragen over; onbegrip vanuit hun omgeving en professionals. En het gebrek aan aansluiting met lotgenoten.

 

Hoe mooi zou het zijn om dan deze mama’s met elkaar te laten doorverbinden door middel van hun interesses. Dit zodat zij steun, herkenning, begrip en erkenning krijgen van elkaar.

Door de bomen en druk vanuit hun gemeenschap zien (veel) mama’s de bomen door het bos niet meer. Hierdoor krijgen de mama’s te kampen met onzekerheid en eenzaamheid, waardoor zij zich gaan isoleren.

 Zorgmama is er voor een ieder mama die nieuwe vrienden wilt maken waarin zij zich erin herkennen.

En wat is makkelijker dan via een online community dat is gericht is op ouders met zorgkinderen?

Voor velen is het een stap om zich online te oriënteren naar nieuwe vrienden die zich herkennen in elkaar.

Maar Zorgmama is voor velen een ideale stap om nieuwe vrienden te maken.

Rosianne Kolestein Oprichtster Zorgmama

Copyright © 2021 zorgmama – Alle rechten voorbehouden.

Zorgmama maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert je ons gebruik van cookies.   Meer informatie